Βελτιώστε την κατάταξη Google γρήγορα

ο ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ GOOGLE είναι κρίσιμης σημασίας σε περίπτωση που στοχεύετε να αποκτήσετε χαλαρούς επισκέπτες του ιστότοπου, οι οποίοι επιπλέον αναφέρονται ως φυσικοί επισκέπτες του ιστότοπου από την ίδια την Google. Όσο καλύτερη κατάταξη, τόσο περισσότερους επισκέπτες λαμβάνετε, γιατί η λέξη-κλειδί στην οποία επικεντρώνεστε έχει προσιτή ποσότητα αναζητήσεων. Πρέπει να έχουν τουλάχιστον 3000 επιπλέον αναζητήσεις σύμφωνα με το μήνα.

Γιατί η Google ταξινομεί τις σελίδες;

Η διαδικασία της Google είναι να ανακαλύψει τον εξαιρετικό διαδικτυακό ιστότοπο σε απευθείας σύνδεση που ταιριάζει στην ερώτηση και να σταματήσει την αναζήτηση. Πρόθεσή τους είναι να κατατάξουν τον εξαιρετικό διαδικτυακό ιστότοπο στο #1. Ωστόσο, δεν μπορούν να ρίξουν μια ματιά σε όλους τους ιστοτόπους στο Διαδίκτυο. Αυτό απλά δεν είναι δυνατό με την τεράστια γκάμα ιστοσελίδων που φέρνουν κάθε δευτερόλεπτο. Ένας πιο γρήγορος τρόπος είναι να εφαρμόσετε ένα gadget ή λογισμικό που “διαβάζει” τον ιστότοπο στο Διαδίκτυο μετά το οποίο καθορίζει εάν είναι ή όχι ιδανικό ή όχι πλέον.

Πώς κατατάσσει το Google τις σελίδες;

Εάν ένας τομέας είναι ιδανικός, τα ανθρώπινα όντα θα ζουν σε αυτόν για ένα ταυτόχρονα. Αυτή η φορά που έμεινε στον ιστότοπο παρακολουθείται ως ένδειξη της χρησιμότητας των ιστοσελίδων. Εάν πάρα πολλά ανθρώπινα όντα πατήσουν το κουμπί ξανά αφού ταξιδέψουν στον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο, ενδέχεται να πέσει η κατάταξη.

Εάν ο διαδικτυακός σας ιστότοπος είναι ιδανικός, διαφορετικοί ιστότοποι θα πρέπει να υποστηρίζουν τους επισκέπτες του ιστότοπού τους στον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο. Αυτό το επιτυγχάνουν με τη βοήθεια της παρουσίασης μιας υπερ-σύνδεσης στον ιστότοπό σας. Αυτός ο υπερσύνδεσμος αναφέρεται ως εισερχόμενος σύνδεσμος. Είναι μια ψήφος αυτοδιασφάλισης από τον ιστότοπό τους στον ιστότοπό σας. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα λογισμικό για να το συντονίσει και να καταλήξει σε βαθμολογία προτεραιότητας από αυτό. Ωστόσο, η Google μπορεί ακόμη και να ελέγξει εάν ο ιστότοπος που σχετίζεται με εσάς είναι εξαιρετικός στην πρώτη θέση. Αυτός ο τρόπος που η ανάπτυξη νέων ιστοσελίδων και η σύνδεση με κάθε διαφορετικό είναι μια φρικτή ιδέα. Θέλετε τον εισερχόμενο σύνδεσμο από τεράστιες και διάσημες ιστοσελίδες ή τουλάχιστον ιστοσελίδες που λειτουργούν εδώ και λίγο καιρό.

Για να κάνετε τα ανθρώπινα όντα να ζουν στον ιστότοπό σας, να λαμβάνετε συνεχώς υπόψη ότι το περιεχόμενο περιεχομένου είναι ο βασιλιάς. Βεβαιωθείτε ότι δημοσιεύετε κατάλληλο και ωφέλιμο υλικό περιεχομένου για τον ιστότοπό σας στο κοινό του στόχου σας, και αυτό θα είναι ζωντανό και θα υπερσυνδέεται στον ιστότοπό σας.

Το Google RankBoost

Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να γίνει σταδιακά. Για να το κάνετε αυτό πιο γρήγορο, μπορείτε να έχετε κατά νου τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για το Google. Αυτός ο τρόπος γραφής του υλικού περιεχομένου με αυτόν τον τρόπο με τον οποίο η Google πιστεύει ότι το υλικό περιεχομένου σας ισχύει. Βλέπετε, είναι πολύ απλά ένα bot, δεν μπορεί να μελετήσει σαν άνθρωπος, ωστόσο είναι σε θέση να μελετήσει εάν έχετε πληκτρολογήσει τη λέξη-κλειδί ή όχι και τον τρόπο με τον οποίο την καταλαβαίνετε συχνά. Αυτές οι τεχνικές αναφέρονται ως βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Λάβετε υπόψη σας ότι την ίδια στιγμή που είναι σε θέση να παρέχουν μια τεράστια προκαταρκτική αύξηση στον ιστότοπό σας, η λειτουργία του στο Google μπορεί να διατηρηθεί καλύτερα μέσω υλικού περιεχομένου πρώτης κατηγορίας.